Jdi na obsah Jdi na menu
 


DOPORUČENÍ

Jeden čas jsem se snažila uživit finančním poradenstvím, prošla jsem mnohé kurzy, mimo jiné i kurzy motivačními, či kurzy osobnostního růstu.

A jeden z mnoha výroků co mi utkvěly v hlavě je:

Úspěch se dá naplánovat.

Takže jsem si spojila dva výroky dohoromady...tento výše uvedený a ten co mám uveden v jiném článku...pro jistotu zopakuji.

Jsem to, čemu věřím. Čemu věřím, tím se stávám.

Takže pokud uvěřím,že i přejít na pranickou stravu se dá naplánovat, pak je možné se vydat i touto cestou. Tohle je zhruba můj postup.

  1.  Nejprve jsem si v hlavě srovnala proč chci přejít na pranickou stravu a zda mne to natolik uspokojí, že u tohoto životního stylu budu chtít zůstat. Pokud si skutečnost,že je to opravdu moje cesta myslím jen já a nedostanu-li svolení "z vrchu", věřte, že budete vedeni jinou cestou (což se mi právě děje v těchto dnech. Dostala jsem lekci ze které se mám poučit a trochu vyrůst, abych měla volnou cestu k dalšímu kroku... )
  2. Přechod má být  takový, že Vám působí radost, pokud s čímkoli bojujete, pak to není v pořádku.
  3. Zapisuji si, co mi přináší energii, v mém případě je to poslech hudby, meditace, rozhovory se stejně smýšlejícími lidmi, tanec, poslouchání přednášek, a hodně zajímavý příval energie jsem zažila v bazaru s použitými věcmi....ja zajímavé, jakou energii dokáží tyto, pro někoho již nepotřebné věci vydat. Vše co bylo a je stvořeno, je stvořeno s Láskou a ta Láska z těch věcí prýští a někdy doslova křičí,...my chceme ještě někomu sloužit, nejsme na odpis, chceme dělat radost....Tyto zkušenosti jsou dobré ve chvílích kdy dochází k výkyvům příjmu prány, je pak jednodušší se vrátit k činnosti která "nabíjí". Z vlastní zkušenosti vím, že ne vždy a v každé situaci je možné si sednout a začít meditovat.
  4. Někdy se negativím pocitům prostě neubráním, proto je dobré si také najít ventil jak negativní emoce co nejdříve opustit. Negativní emoce = buněčný stres = snížení vibrací = neschopnost buněk čerpat na buněčné úrovni = výkyvy v čerpání prány. ( k pochopení viz můj článek https://moje-cesta-za-pranou.estranky.cz/clanky/dle-meho-nejdulezitejsi-informace---vliv-bunecne-pameti-na-prijem-prany.html ) Každý uvolňujeme negativní emoce jinak, je samozřejmé že jinak se uvolňuje smutek, jinak vztek. Ať je to jakákoli negativní emoce, zabraňuje čerpání a je potřeba ji opustit. V tomto mi hodně pomohl Eckhart Tolle a to tím, že v jednom rozhovoru uvedl, že není potřeba sledovat myšlenky a dál je rozvíjet...prostě je nechte projít okolo bez toho,aby ve vás museli cokoli zanechat.(hezky napsáno, praxe už tak jednoduchá není,ale nechte se vést a "Vyšší síly" vám to ukáží v praxi a to velmi názorně,věřte mi ) Pokud své negativní myšlenky nenechám v hlavě růst, za chvilku jsem od nich osvobozena...tudíž se navracím k čerpání.

 

Pokud mne ještě něco dalšího napadne...tak to sem dopíši, zatím přeji prima dny.....